Anlık Bildirim

Dünyanın ilk dijital kol saati yenilendi

1970 yılında dünyanın ilk dijital kol saatini piyasaya süren Hamilton firması 50 yıl aradan sonra modelin temel fonksiyonlarına dokunmadan özel bir sürümü satışa çıkardı.

Dünyanın ilk dijital kol saati yenilendi

Bugün dijital anlamda artık kol saatlerimiz giyilebilir cihazlar haline geldi. Bir dönemin popüler dijital kol saatleri de önemini kaybetti. Bu akımın öncüsü olan Hamilton ise dijital saatini yeniden piyasaya sürüyor.

Hamilton PSR özellikleri ve fiyatı

Bir dönem analog kol saatleri tek hakim iken Hamilton adında bir firma 1970 yılında dünyanın ilk dijital kol saati ile devrim yapmıştı. Hamilton o kadar popüler oldu ki Yaşamak için Öldür filminde James Bond rolündeki Roger Moore tarafından takılmıştı.

Aradan geçen 50 yıldan sonra Hamilton PSR adıyla aynı saat yenilenerek piyasaya sürüldü. Hamilton PSR orijinal tasarımdan farklı değil. Farklı olarak saati OLED ekranda gösteriyor. Safir kristal ile ekran sağlamlaştırılırken su altında da kullanılabiliyor.

Hamilton PSR başka herhangi bir fonksiyonu yok. Sadece yan kısımdaki tuşa basarak saat görüntülenebiliyor. Hamilton PSR standart versiyon 745$ değerinde. Altın kaplama versiyon ise 995$ fiyat etiketine sahip ve 1970 adet üretildi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20337 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hamilton, hamilton psr ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim