Anlık Bildirim

Dünyanın en uygun fiyatlı katlanabilir telefonu CES'de sahneye çıktı: TCL Flex V

Teknoloji şirketleri CES 2022'de yeni ürünlerini sergilemeye devam ediyor. Fuarda, dünyanın en uygun fiyatlı katlanabilir telefonu olmayı vaat eden TCL Flex V tanıtıldı.

Dünyanın en uygun fiyatlı katlanabilir telefonu tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji şirketi TCL, CES 2022 teknoloji fuarında dünyanın en uygun fiyatlı katlanabilir akıllı telefonunu tanıttı. TCL Flex V olarak adlandırılan model görünüm olarak 1.000 dolar fiyatla satılan Samsung Galaxy Z Flip 3'ü andırıyor.

Cihazda 1080 x 2400 piksel çözünürlük ve 21:9 en boy oranı sunan bir ekran var. Qualcomm Snapdragon 765G işlemci ile donatılan katlanabilir telefonun 6 GB RAM, 128 GB depolama alanı ve 3.545 mAh kapasiteli bir batarya içerdiğini belirtelim.

Dünyanın en uygun fiyatlı katlanabilir telefonu tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Rekabetçi fiyatla satılacak

TCL Flex V'in ön tarafında 44 megapiksellik bir selfie kamerası bulunuyor. Arka panelinde ise 48 ve 16 megapiksel sensör kombinasyonundan oluşan çift kamera mevcut. Modülün hemen alt kısmında bildirimleri görüntülemek için küçük bir ekrana yer verilmiş.

Dünyanın en uygun fiyatlı katlanabilir telefonu tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Katlanabilir telefon Android 11'i temel alıyor. Şimdilik bildiklerimiz bunlar. TCL Flex V, dünyanın en ucuz katlanabilir telefonu olmayı vaat ediyor. Aktarılan bilgilere göre cihaz 600 ila 700 dolar arasında bir fiyatla satılacak. Çıkış tarihi hakkında henüz bir bilgi yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim