Anlık Bildirim

DS 7 Crossback E-Tense 4x4 Türkiye fiyatı ve özellikleri

"Tek bedende iki ruh" sloganıyla yola çıkan DS 7 Crossback E-Tense 4x4, şarj edilebilir hibrit motoruyla hem düşük yakıt tüketimi hem de yüksek performans vadediyor. DS 7 Crossback E-Tense 4x4 fiyatı:

DS 7 Crossback E-Tense 4x4 Türkiye fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Şık tasarımıyla dikkat çeken DS 7 Crossback'in PHEV yani şarj edilebilir hibrit versiyonu E-Tense, "tek bedende iki ruh" mottosuyla yola çıkıyor. DS 7 Crossback E-Tense 4x4 fiyatı 879.500 TL'den başlıyor.

Bir yandan düşük yakıt tüketimiyle dikkat çeken DS 7 Crossback E-Tense diğer yandan ailenin en yüksek performanslı ve ilk 4x4 üyesi olma özelliği taşıyor. Tasarım olarak E-Tense rozeti ve şarj giriş soketi dışında diğer versiyonlarla arasında bir fark bulunmuyor. Vites kolu üzerindeki kabartmalı E harfi ve bilgi-eğlence sistemine eklenen sürüş menzili, şarj istasyonu gibi bilgiler de iç mekandaki farklılıklardan.

13.2 kWh kapasiteli batarya paketine sahip olan DS 7 Crossback E-Tense'in saf elektrikli sürüş menzili WLTP'ye göre 58 kilometre (NEDC'ye göre 68 km) olarak açıklandı. Modelin ilk kişiliğini oluşturan düşük yakıt tüketiminde ise karşımıza NEDC'ye göre 1.5 lt/100 km gibi bir değer çıkıyor. Yine aynı standartlara göre ölçülen CO2 emisyonu da 34 g/km.

DS 7 Crossback E-Tense 4x4 Türkiye fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

DS 7 Crossback E-Tense'in batarya paketi, özel 32 A güç çıkışına sahip 6,6 kW gücündeki şarj cihazıyla 1 saat 45 dakikada ya da 8 A standart topraklı priz bağlantısıyla 8 saatte tamamen doldurulabiliyor.

DS 7 Crossback E-Tense'in performansı da ikinci kişiliğini oluşturuyor. 1.6 litrelik benzinli motor ve iki elektrik motorunun kombinasyonuyla 300 beygir güç ve 520 Nm tork değerlerine ulaşan araç, dört tekerlekten çekiş sisteminin de yardımıyla 0-100 km/s hızlanmasını 5.9 saniyede tamamlıyor. Maksimum sürati 235 km/s olarak açıklanan DS 7 Crossback E-Tense'in saf elektrikli sürüş modunda çıkabileceği maksimum hız ise 135 km/s.

Rivoli ve Opera donanım seviyeleriyle satışa sunulan DS 7 Crossback E-Tense fiyatları bu donanım seviyeleri için sırasıyla 879.500 TL ve 896.800 TL seviyelerinden başlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21488 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, ds 7 crossback e-tense 4x4 fiyat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim