Anlık Bildirim

Doom'un 30. yılına özel yeni bölüm geliyor: Ücretsiz yayınlanacak!

Efsane FPS oyunu Doom, 10 Aralık'ta 30. yılını kutlayacak. John Romero, yıl dönümüne özel yeni bölüm geleceğini, ayrıca bir Twitch yayını olacağını duyurdu.     
doom 30. yıl sigil II bölümü ücretsiz Tam Boyutta Gör
id Software'in kurucularından John Romero, sosyal medya hesabı üzerinden Doom’un 30. yılına özel yeni Sigil II bölümünün geleceğini duyurdu. Yeni bölüm 10 Aralık’ta ücretsiz olarak yayınlanacak.

Sigil II geliyor

Doom için ilk Sigil bölümü 1993 yılında -ana oyunun resmî olmayan beşinci bölümü olarak- ücretsiz olarak sunulmuştu. Daha sonra Bethesda Softworks tarafından Doom uyarlamaları konsollar ve mobil cihazlar için ücretsiz mod olarak piyasaya sürüldü. Sigil II, doğal olarak Doom’un resmî olmayan altıncı bölümü olarak çıkış yapacak. Yalnızca Deathmatch’e özel iki seviyenin yanı sıra dokuz seviye içerecek. Yeni bölüm ücretsiz yayınlanacak olsa da, seviye paketinin iki dijital müziği satışa sunulacak.

Twitch yayını

Sigil II bölümüne ek olarak Romero, Doom’un 30. yıl önceki çıkışını konuşmak üzere id Software kurucusu John Carmack ile Twitch kanalında online sohbete katılacak. Yayın 10 Aralık’ta gerçekleştirilecek.

Bu arada Romero’nun oyun geliştirme şirketi Romero Games, Unreal Engine tabanlı FPS oyunu üzerinde çalışıyor ancak detaylar henüz açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim