Anlık Bildirim

DonanımHaber yeni editör arıyor!

DonanımHaber ailesine yeni yüzler arıyoruz. Teknoloji, popüler bilim, savunma sanayi veya popüler bilim kategorilerinde içerik oluşturmak isteyenlerin başvurularını bekliyoruz.

DonanımHaber yeni editör arıyor! Tam Boyutta Gör

1999 yılında yayın hayatında başlayan DonanımHaber ailesine yeni çalışma arkadaşları arıyoruz. Siz de DonanımHaber ailesine katılmak ve hazırladığınız içerikleri binlerce kişiye ulaştırmak istiyorsanız başvurunuzu bekliyoruz.

Teknoloji, popüler bilim, savunma sanayi, kripto para vb. kategorilerde içerik oluşturacak yarı zamanlı çalışma arkadaşları arıyoruz. Başvuruda bulunmak için en az bir adet teknoloji haberler yazısı yazmanızı ve kısaca kendinizden bahsetmenizi istiyoruz.  

Yarı zamanlı olarak uzaktan çalışabilecek, Türkçeyi doğru ve etkili kullanabilen, akıcı yazım diline sahip, İngilizce bilen, araştırmacı, sorgulayıcı ve başvurduğu alana meraklı arkadaşlarımızın başvurularını aşağıdaki form üzerinden alacağız. Haber metninizi, formun ilgili alanına ekleyebilirsiniz. Başvurusu olumlu sonuçlanan kişilere mail yoluyla ulaşacağız.

Başvuru Formu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7252 kez okundu.
27 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
donanımhaber, iş ilanı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim