Anlık Bildirim

Donald Trump'ın sosyal ağı hacklendi, hesabı askıya alındı

Eski ABD başkanı Donald Trump tarafından henüz yeni kurulan sosyal ağ Gettr, lansman gününde kimliği belirsiz bir kişi tarafından hacklendi.

gettr hacklendi Tam Boyutta Gör

Donald Trump'ın sosyal ağı Gettr kimliği belirsiz kişiler tarafından hacklendi. Bilgisayar korsanı en ünlü politikacıların profillerini yeniden adlandırdılar.

Twitter'ın kopyası gibi

Hacker, Trump'ın sosyal ağı Gettr'in doğrulanmış kullanıcılarına saldırdı. Özellikle, eski ABD Dışişleri Bakanı Michael Pompeo, Trump'ın sözcüsü Jason Miller ve eski başkanın ekibinin diğer üyelerinin profilleri hacklendi. Bu arada, Jason Miller Gettr platformunun yaratıcısı konumunda.

trump'ın gettr hesabı askıya alındı Tam Boyutta Gör

Saldırgan tüm hesapların adını "@JubaBaghdad buradaydı :) , ^^ Filistin'e özgürlük ^^" şeklinde değiştirdi. Bilgisayar korsanı, Trump'ın sosyal ağını hacklemenin çok kolay olduğunu ve eski ABD başkanının, siteyi halka açmadan önce uygun güvenlik ve emniyet seviyesini sağlaması gerektiğini söyledi. Bu arada, Trump'ın Gettr hesabı da askıya alındı. Görünüşe bakılırsa Twitter tarafından da hesabı askıya alınan Trump, blokajlardan kurtulamayacak.

Gettr'in özellikle sosyal medya devi Twitter ile aşırı şekilde benzerlik gösterdiğini de belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim