Anlık Bildirim

Dokunmatik taşınabilir ekran Lumonitor, bağış rekoruna koşuyor

Lumonitor taşınabilir ekran 4 saate varan pil ömrü, çift stereo hoparlör, ekran kalemlerine uygun hassas dokunmatik panel, birden fazla USB girişi şeklinde özelliklere sahip.

Dokunmatik taşınabilir ekran Lumonitor, bağış rekoruna koşuyor Tam Boyutta Gör

Son dönemde taşınabilir monitör ürünlerine ilgi artmış durumda ve pek çok marka farklı özelliklerle pazarda yer almaya çalışıyor. Lumonitor taşınabilir dokunmatik ekran projesi ise beklenmedik bir ilgi görüyor.

Lumonitor özellikleri ve fiyatı

Lumonitor modeli 15.6 inçlik ekranında 4K çözünürlük sunuyor. Ekran geleneksel monitörlerin 2 katı parlaklık sunuyor. Dokunmatik ekranı kalem kullanımı için de oldukça hassas. Çift stereo hoparlör berrak ses üretirken 2 adet USB Tip-C, microUSB ve HDMI girişleri mevcut. Birden fazla Lumonitor ekranını birbirine bağlama imkanı da var.

Ekranın 4 saate kadar kullanım süresi sunabilmesi önemli bir avantajı. Böylece taktığınız mobil cihazlarınızı da şarj edebiliyor. Mobil cihazlar yanında konsollar için de oldukça iyi bir alternatif durumunda.

Aslında pazardaki rakiplerinden büyük bir farkı yok ancak beklenmedik bir ilgi görmüş durumda. Lumonitor Full HD versiyon için 225$, 4K versiyon için 325$ bağış gerekiyor. Bağış hedefini tutturan proje 1 milyon dolara yaklaştı. Teslimatlar Ekim ayında başlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim