Anlık Bildirim

Dizüstünde 5GHz ilerisi de geliyor

Onuncu nesil Intel işlemcilerin performans odaklı dizüstü bilgisayarlara yönelik olan H serisinde Core i7 işlemciler bile 5GHz hızını kolay bir şekilde geçebilecek.

Dizüstünde 5GHz ilerisi de geliyor Tam Boyutta Gör

Onuncu nesil işlemcilerini üretim sırasına göre yavaş yavaş farklı kategorilerde piyasaya sürmeye devam eden Intel’in H serisi performans odaklı dizüstü işlemcileri için de önemli bir sürprizi var.

Yeni rekorlar gelebilir

CES 2020 fuarında kısa bir açıklama yapan Intel, onuncu nesil Core i7 H serisi işlemcilerinde 5GHz seviyesinin ötesine geçeceğini duyurdu. Hali hazırda Core i9 H serisi işlemcileri dizüstünde 5GHz hızlarını yakalayabiliyordu.

Intel’in Core i7 serisi ile 5GHz bandını geçebilecek olması Core i9 serisinde daha yüksek hızların tecrübe edilebileceğini gösteriyor. Ayrıca H serisi işlemciler 8 çekirdek arasında daha iyi ölçeklendirme yapacağı için performans tarafında da artış sağlayacak.

Daha verimli 14nm++ üretim süreci sayesinde sınırları biraz daha zorladığı anlaşılan onuncu nesil işlemciler için Intel henüz bir çıkış tarihi veya fiyat listesi açıklamış değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim