Anlık Bildirim

Dirt 5 geliştiricisi PS5 kontrolcüsü DualSense'in inanılmaz olduğunu söylüyor

Off-road yarış oyunlarının en popüler ve en iyilerinden biri olan Dirt 5, PlayStation 5'in ve kontrolcüsü DualSense'in tüm gücünü kullanacak gibi duruyor.

Dirt 5 geliştiricisi PS5 kontrolcüsü DualSense'in inanılmaz olduğunu söylüyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiricliğini Codemasters Racing'in yaptığı off-road yarış oyunu Dirt 5'in çıkışına oldukça kısa bir süre kaldı. Geçtiğimiz saatlerde de Dirt 5'in YouTube hesabından, Codemasters'ın başındaki isimlerden David Springate'in oyunun PlayStation 5 sürümü hakkında konuştuğu bir video yayınlandı.

PlayStation 5 ve daha çok PlayStation 5'in kontrolcüsü hakkında konuşan David Springate; Dirt 5'in, PlayStation 5'in gücünü ve kontrolcünün tüm özelliklerini sonuna kadar kullanacağını söyledi. Özellikle kontrolcünün gerçekten inanılmaz olduğunu da ekledi. PlayStation 5 kontrolcüsü, yarış oyunlarında sürdüğünüz zemine göre farklı bir deneyim sunmayı hedefliyor ve Dirt 5'in off-road bir yarış oyunu olması da bu durum için fazlasıyla uygun. 

David Springate, PlayStation 5 kontrolcüsü ve PlayStaiton 5 ile oynadığı Dirt 5'in daha önce oynadığı hiçbir şeye benzemediğini söylüyor. David Springate'in anlatımı ile Dirt 5'in PlayStation 5'teki özel bakış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Dirt 5, PlayStation 4, Xbox One ve PC için 6 Kasım'da; Xbox Series X/S için 10 Kasım'da; PlayStation 5 için de 12 Kasım'da yayınlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3592 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dirt 5, yarış oyunu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim