Anlık Bildirim

Diablo IV resmi olarak duyuruldu, oynanış videosu geldi!

Blizzcon 2019'da duyurulacağı söylentilerinin iyice ayyuka çıkmasının ardından nihayet, Diablo IV resmi olarak duyuruldu. Oyun, Diablo III'e kıyasla daha karanlık bir atmosfer vadediyor.

Diablo IV resmi olarak duyuruldu, oynanış videosu geldi! Tam Boyutta Gör
Bir süredir gündemde olan Diablo IV söylentileri nihayet gerçek oldu ve serinin 4. Oyunu Blizzard tarafından resmi olarak duyuruldu.

2012 yılında piyasaya sürülen 3. oyunun ardından duyurusu yapılan Diablo IV, oyunculara serinin eski oyunlarındaki karanlık atmosferi vadediyor.

Diablo III’te yaşanan olayların yıllar sonrasını konu alacak oyun, milyonların hayatına mal olan Cennet ve Cehennem çekişmesinin arasından sıyrılıp çıkan efsanevi bir karakteri, Lilith'i kötü adam koltuğuna oturtacak.

Diablo IV resmi olarak duyuruldu, oynanış videosu geldi! Tam Boyutta Gör

Blizzard tarafından yayınlanan oynanış videosunda eski oyunlardan tanıdığımız üç sınıfa ait karakterin düşmanlarını ortadan kaldırış anlarına tanıklık ediyoruz. Bu karakterler Barbar (Barbarian), Büyücü (Sorceress) ve Druid’i kapsıyor. Oyunda Amazon veya Rogue ya da Necromancer’ı da görmeyi beklemek yanlış olmayacaktır.

Diablo IV resmi olarak duyuruldu, oynanış videosu geldi! Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasının da iyiden iyiye büyüdüğünü söyleyebileceğimiz oyunda, atımıza binip etrafı keşfedebileceğiz. Blizzard’ın yaptığı duyuruda farklı oyuncularla karşı karşıya (PvP) gelebileceğimiz arenalar olacağı bilgisi de paylaşılmış.

Oynanış videosunda da fark edilebileceği üzere görsel anlamda da oldukça etkileyici duran oyun PC, PS4 ve Xbox One için piyasaya sürülecek. Oyunun çıkış tarihi ise henüz belli değil.

Son olarak Blizzard tarafından yayınlanan tanıtım filmi ve oynanış videosuna aşağıda göz atabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7017 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
diablo IV, blizzard ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim