Anlık Bildirim

Diablo IV çapraz platform desteğiyle gelecek

Blizzard şirketinin geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurduğu Diablo IV oyununun PC, Xbox One ve PS4 oyuncularının bir arada oynamalarını sağlayan çapraz platform desteğiyle geleceği açıklandı.

Diablo IV çapraz platform desteğiyle gelecek Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz haftalarda Blizzard şirketi, oyun dünyasının fenomenleriden biri olan Diablo'nun yeni versiyonunu piyasaya süreceğini duyurmuştu. Popüler serinin Diablo IV olarak adlandırılan oyunun çapraz platform desteğiyle geleceği belirtildi.

Açıklama resmi ağızdan geldi

Diablo 3 göz önüne alındığında çoğu oyuncunun kafasında diğer platformdaki kullanıcılarla oynayamayacakları gelmiş olabilir. Ancak bu konuya Diablo IV'ün yapımcısı Allen Adham son noktayı koydu ve çok oyunculu modda  PS4, Xbox One ve PC oyuncularının aynı anda birlikte oynayabileceklerini ve bu yönde çalışmalar yaptıklarını açıkladı.

Çapraz platform desteği nedeniyle son derece heyecanlı olduklarını belirten Allen Adham, halledilmesi gereken birkaç teknik detayın kaldığını da ifade ediyor. Diablo IV'ün ne zaman piyasaya çıkacağına dair henüz resmi bir tarih açıklanmış değil ancak farklı platformdaki kullanıcıların aynı oyun havuzunda oynayabilecek olmalarının, oyunun zevkini arttıracağı kesin diyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim