Anlık Bildirim

Diablo IV için büyük yama geliyor: Şimdiye kadarki en kapsamlı güncelleme olacak

Diablo 4 için beklenen büyük yama geliyor. Geliştirici ekibin katıldığı Diablo IV Campfire Chat adlı programda ilk gerçek yamanın içeriğinden biraz bahsedildi.  
Diablo 4 ilk büyük yama geliyor Tam Boyutta Gör
Blizzard, Diablo 4 için çok sayıda yama ve hata düzeltmesi yayınlamış olsa da kapsamlı bir güncelleme yayınlamadı. Geliştirici ekiple topluluk liderinin bir araya geldiği Diablo IV Campfire Chat programında yeni yayınlanacak yamanın 13 sayfa (belki daha fazla) sürüm notu içereceği ortaya çıktı. Peki, ilk gerçek yama neler getirecek?

Diablo 4'ün ilk büyük yaması olacak

Oyuncular, Kabus Zindanlarında daha fazla deneyim puanı alacak ve sigilleri kullanarak Kabus Zindanlarına ışınlanabilecek. Kabus Zindanlarında yapılan birkaç değişikliğin yanı sıra mücevherler malzemeler sekmesine taşınacak, karakter buffları gelecek, malzeme çantası büyütülecek. Özellikle hardcore modda bağlantı kopmasından kaynaklanan bir sorun (karakterin sunucudan kaybolması) da düzeltilecek.

Diablo IV yaması ne zaman yayınlanacak?

Blizzard, yamayı Temmuz ayı ortalarında yayınlamayı planlıyor. Şimdiye kadar Diablo 4 oyuncularının oyunda harcadığı süre 350 milyon saat. PC, PlayStation 4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S platformlarına çıkan Diablo IV’ün Türkiye fiyatı; 1.419 TL’den başlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6190 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
diablo 4, blizzard ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim