Anlık Bildirim

Deus Ex GO kısa süreliğine ücretsiz

Lara Croft GO ve Hitman GO oyunlarından sonra Deus Ex GO oyunu da ücretsiz hale getirildi. Adam Jensen ile birbirinden zorlu bulmacaları çözmeye hazır olun.

Deus Ex GO kısa süreliğine ücretsiz Tam Boyutta Gör

Square Enix firmasının popüler yapımlarını sıra tabanlı bulmaca olarak mobil dünyaya aktarma stratejisinin ürünlerinden olan Deus Ex GO oyunu kısa süreliğine ücretsiz hale getirildi.

Deus Ex GO neler sunuyor?

Deus Ex GO oyunu aksiyondan ziyade sıra tabanlı bir bulmaca tecrübesi sunuyor. Başarılı bir grafik atmosferine sahip olan oyunda Adam Jensen karakteri ile yeteneklerini kullanarak yaklaşık 50 seviyede görevleri tamamlamanız gerekiyor.

Lara Croft GO ve Hitman GO oyunlarından hatırlayacağınız gibi karakterin belirli bir güzergah üzerinde ilerlemesi ve hamlelerini de yine bu güzergahta yapması gerekiyor. Bu bakımdan çok hareket serbestisi sunan bir oyun değil. Sonsuz Modda ise oyun verilerinize göre yeni bulmacalar karşınıza geliyor.

Oyunda kullanıcıların kendi seviyelerini oluşturarak diğer oyuncularla paylaşması da mümkün. Böylece standart seviyelerden sıkılanlar için ilginç ve zorlu seviyeler sunulmuş oluyor.

https://apps.apple.com/tr/app/deus-ex-go/id1020481008

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.squareenixmontreal.deusexgo

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim