Anlık Bildirim

Dell Alienware taşınabilir konsol geliştirdi

Alienware Concept UFO el konsolu Nintendo Switch benzeri ekran ve kontrolcüleri ile oyun dünyasına yeni bir soluk getirebilir. Halen çalışmalar devam ediyor.

Dell Alienware taşınabilir konsol geliştirdi

Nintendo Switch konsolunun beklenmedik başarısı tecrübeli üreticilerin benzer tasarımları denemeye başlamasını sağladı. Dell Alienware konsept taşınabilir konsolunu CES 2020 fuarına getirdi. 

Dell Concept UFO özellikleri

Concept UFO konsolu Nintendo Switch ile çok benzer bir yapıda. 8 inçlik dokunmatik ekranın yan kenarlarına manyetik olarak tutturulan iki kontrolcü mevcut. Kontrolcüler bir ara aparat ile tek bir kontrolcü haline geliyor. Televizyona bağlamak için bir dock aksesuarı da mevcut. 

Concept UFO konsolunun farkı ise Windows 10 üzerinde çalışması. Dell kolay gezinti için özel bir ara yüz hazırlamış. Konsol taşınabilir halde F1 Racing oyununu 30fps civarlarında, dock modunda ise World War Z oyununu 60fps civarında oynatabiliyor. 

Konsept olduğu için henüz oldukça hantal ve tuşları da sert. Ayrıca takılma olunca Windows 10 menüsüne çıkarak yeniden başlatma yapmanız gerekebiliyor. Dell halen konsept üzerindeki çalışmalarını devam ettiriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim