Anlık Bildirim

Daha yetenekli Fujifilm X100V kompakt kamera tanıtıldı

Daha çok sokak çekimi yapanların tercih ettiği Fujifilm'in popüler kompakt kamera serisi X100, bu hafta X100V adıyla en yetenekli üyesine kavuştu. Fujifilm X100V özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Daha yetenekli Fujifilm X100V kompakt kamera tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Fujifilm'in beğenilen kompakt kamera serisi X100 bu hafta yeni bir üyeye daha kavuştu. Fujifilm X100V modeli dönebilen ekranı, yüksek çözünürlükleri ve 4K video desteği ile dikkat çekiyor.

Fujifilm X100V özellikleri ve fiyatı

Fujifilm X100V modeli 26.1MP çözünürlüğünde arka aydınlatmalı X-Trans 4 CMOS sensör barındırırken X-Processor 4 görüntü işlemcisinden gücünü alıyor. Bu ikili sayesinde sürekli çekimlerde otomatik odaklama açık olarak 11fps, elektronik deklanşör modunda ise 20fps değerleri elde edilebiliyor.

Ürün 429 noktalı faz algılama ve kontrast algılama melezi bir otomatik algılama sistemi kullanıyor. Böylece yüz ve göz tanıma yanında nesne takip de yapılabiliyor. Elektronik vizör 3.69 milyon noktalı OLED ekranı ile daha kolay değer okuma imkanı sunuyor. 1.62 milyon noktalı LCD ekran ise yatay veya dikey olarak açılabiliyor.

Video tarafında 4K 30fps yeteneği mevcut. HDMI üzerinden videolar 10-bit renk desteği ile aktarılabiliyor. Yavaş çekim olarak ise Full HD 120fps kullanılıyor. Kamerada yer alan 17 film simülasyonu hem video hem de fotoğraf için kullanılabiliyor.

Yeni bir 23mm f/2.0 sabit lens kullanan Fujifilm X100V tek şarj ile EVF üzerinden 350 çekim, OVF üzerinden 420 yapabiliyor. D-Pad tuşundan vazgeçerek daha az tuşlu bir yapıya kavuşan Fujifilm X100V için 8500TL fiyat etiketi belirlenmiş.

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim