Anlık Bildirim

Czinger'in hibrit hiper otomobili 1250 beygir güçle gelecek

Mart ayında düzenlenecek Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılması planlanan Czinger 21C ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Bununla birlikte hibrit hiper otomobilin yeni fotoğrafları da paylaşıldı.

Czinger'in hibrit hiper otomobili 1250 beygir güçle gelecek Tam Boyutta Gör

Elektrik motorlarının işin içine girmesiyle birlikte daha da renklenen hiper otomobil dünyası yeni bir üyeye merhaba demeye hazırlanıyor. 2020 Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılması planlanan Czinger 21C üzerindeki örtü kısmen de olsa kaldırıldı.

Los Angeles merkezli Czinger Vehicles tarafından “performans aracı yaratımında evrimsel bir sıçrama” olarak nitelendirilen Czinger 21C, adından da anlaşılabileceği üzere 21. yüzyılın hibrit motorlu hiper otomobili olma iddiasıyla geliştirildi. Agresif tasarımıyla dikkat çeken hiper otomobilin 3D yazıcıyla üretilmiş parçalar kullanacak olması da altı çizilen detaylar arasında.

Czinger 21C’nin sahip olduğu hibrit sistemin detayları henüz tam olarak açıklanmadı. Fakat bugün yapılan açıklamada, hiper otomobilin 1250 beygir gibi etkileyici bir güce sahip olacağı ve 0-100 km/s hızlanmasını sadece 1.9 saniyede tamamlayacağı ifade edildi. Tabii ki bu etkileyici değerlerin elde edilmesinde neredeyse tamamı karbon fiberden imal edilen gövdenin de payı büyük.

Czinger 21C’nin kabin fotoğrafları henüz paylaşılmadı. Fakat aracın şeklinden anlaşıldığı kadarıyla içerideki oturma düzeni 1+1 şeklinde olacak. Yani sürücü koltuğu ortada, yolcunun koltuğu da onun arkasında bulunacak. Czinger 21C’nin tanıtımı Cenevre Otomobil Fuarı’nda yapılacak. Tüm gelişmeleri siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim