Anlık Bildirim

Cyberpunk 2077’den yeni fragman geldi

Son anda çıkışı kasım ayına ertelenen Cyberpunk 2077 için Night City Wire isimli bir etkinlik düzenleyen CD PROJEKT RED, oyunla ilgili yeni bir fragman yayınladı.

Cyberpunk 2077’den yeni fragman geldi Tam Boyutta Gör

Yılın en çok beklenen oyunu diyebileceğimiz ancak kısa bir süre önce duyurulan yeni bir erteleme kararıyla çıkış tarihi kasım ayına ötelenen Cyberpunk 2077 için geliştirici CD PROJEKT RED (CDPR) Night City Wire isimli bir etkinlik düzenledi.

Geliştirici etkinliğin başında ise oyuna ait yeni bir fragman yayınladı. Oyunun başlangıç bölümüne odaklanan fragmanda bizleri bazı ana karakterlerle tanıştıran CDPR, aynı zamanda “Cyberpunk 2077’ye giriş” olarak tanımlayabileceğimiz görevlerden de bir demet gösterdi.

The Gig adı verilen fragmanda oyunun ana kahramanı V ile yeraltı dünyasında bize eşlik Jackie Welles ile karşılanıyoruz. Night City’nin en güçlü şirketlerinden olan Arasaka’yı hedef aldığımız görevde, sayısallaştırma yoluyla sanal ölümsüzlük vadeden bir biyoçipi çalmamız isteniyor.

Görevde bize daha öneki fragmanlardan da hatırladığımız Dexter DeShawn isimli karakter eşlik ediyor. Ancak sakin başlayan görev bir kan banyosu haline alıyor ve görev sonunda ise Dexter’ın ihanetine uğruyoruz. Bu aşamadan sonra ise asıl oyuna giriş yapıyoruz.

Cyberpunk 2077’den yeni fragman geldi Tam Boyutta Gör

Birçok detayla süslenen fragman birçoğumuz merak ettiği şekilde Keanu Reeves’in hayat verdiği Johhny Silverhand karakteriyle sona eriyor. Oyun için görüntülerden oluşan fragmandaki görsel kalite ise fazlasıyla tatmin edici görünüyor. Bakalım Cyberpunk 2077 piyasaya çıktığında vadedilenlerin ne kadarı oyuncularla buluşacak? Aşağıda iki dakikadan biraz daha uzun süren videoya göz atabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4615 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cyberpunk 2077, cd projekt red ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim