Anlık Bildirim

Cyberpunk 2077’deki ışın izleme efektleri, DXR uyumlu her kartta aktif edilebilecek

Piyasaya çıkışı 10 Aralık tarihine ertelenen Cyberpunk 2077'nin ışın izleme efektleri, Big Navi kartlar dahil DirectX Işın izleme API’sini destekleyen tüm ekran kartlarında aktif edilebilecek.

Cyberpunk 2077’deki ışın izleme efektleri, DXR uyumlu her kartta aktif edilebilecek Tam Boyutta Gör

Son dakika kararıyla piyasaya çıkışı 10 Aralık tarihine ertelen Cyberpunk 2077’den yeni nesil AMD RX 6000 kartlar için güzel bir haber geldi. Oyun, piyasa çıkışıyla birlikte Big Navi kartlarda da ışın izleme efektlerini destekleyecek.

Geçtiğimiz haftalarda geliştirici CD Projekt Red’in yaptığı ve oyunun çıkış yaptığında sadece NVIDIA kartlarda ışın izleme efektlerini destekleyeceği açıklaması da böylece geçerliğini yitirdi. Oyunun ışın izleme desteğine yönelik açıklama, ilginç bir şekilde NVIDIA’dan Brian Burke aracılığıyla yapıldı

Cyberpunk 2077’deki ışın izleme efektleri, DXR uyumlu her kartta aktif edilebilecek

WCCFTech’e konuşan Burke, açıklamasında “Cyberpunk 2077, endüstri standardı DirectX ışın izleme API’sini kullanıyor. Bu teknoloji, DXR uyumlu her kartta kullanılabilir. Cyberpunk 2077’deki ışın izleme efektlerinin NVIDIA teknolojisiyle bir alakası yok” ifadelerini kullandı.

Böylece yeni nesil AMD kart satın almayı planlayan fakat Cyberpunk 2077’deki ışın izleme efektlerini oyunun çıkış yaptığı gün deneyimlemeyeceğini düşünen kullanıcılar için endişe edecek bir durum kalmadı.

Cyberpunk 2077’deki ışın izleme efektleri, DXR uyumlu her kartta aktif edilebilecek Tam Boyutta Gör

Bazı kitlelerden “ölüm tehdidi” alacak kadar tepki gören erteleme kararı, belki de bu yüzden hayata geçirildi. Bakalım, Cyberpunk 2077 performans yarışını hangi takım önde tamamlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim