Anlık Bildirim

CryptoCom, NBA takımlarından Philadelphia 76ers’e sponsor oldu

CrptoCom, NBA takımı Philadelphia 76ers ile sponsorluk anlaşması imzaladı. CrptoCom ilk defa bir NBA takımı ile anlaştı. Philadelphia 76ers'ın NFT koleksiyonu satışa sunulacak.

CryptoCom, NBA takımlarından Philadelphia 76ers’e sponsor oldu Tam Boyutta Gör

NBA’in önde gelen takımlardan Philadelphia 76ers, kripto para borsası CryptoCom ile sponsorluk anlaşması imzalayacağını duyurdu. Bu anlaşmayla birlikte Philadelphia 76ers, bu yılın başında kripto para e-ticaret platformu StormX ile anlaşma imzalayan bir diğer NBA takımı Portland Trail Blazers’a katıldı.

CryptoCom’un Philadelphia 76ers’la vardığı sponsorluk anlaşmasıyla birlikte formasında CryptoCom logosuna yer verecek. CryptoCom cephesinden CoinDesk’e yapılan açıklamada, sponsorluk anlaşmasının altı yılı kapsadığı bildirildi. Öte yandan sponsorluk bedeli ise henüz açıklanmadı.

CryptoCom, NBA takımlarından Philadelphia 76ers’e sponsor oldu Tam Boyutta Gör

NFT koleksiyonu satacak

CryptoCom son dönemde birçok farklı spor dalında, önde gelen kulüplerle anlaşma sağladı. Bu anlaşma CryptoCom’un bir NBA takımıyla ilk anlaşması oldu. CryptoCom daha önce Paris Saint-Germain, Formula 1 ve Ulusal Hokey Ligi’nden Montreal Canadiens ile sponsorlujkanlaşması imzalamıştı. Tıpkı PSG ile olan ortaklığındaki gibi CryptoCom’un Philadelphia 76ers’le imzaladığı anlaşma da dijital bir NFT koleksiyonun piyasaya sürülmesini içeriyor.

76ers Ticari Operasyonlar Başkanı Chris Heck yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“Crypto.com, kimliğimizin dokusuna dokunacak birlikte kripto varlık ekosistemini spora nasıl entegre edildiğine dair manzarayı değiştireceğiz.”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim