Anlık Bildirim

Creative SXFI TRIO kablolu kulaklık holografik sese odaklanıyor

Creative SXFI TRIO kablolu kulaklık firmanın Super X-Fi Gen2 ses yongası ve üçlü ses sürücüleri ile üst seviye bir ses sisteminin hissiyatını vermeyi amaçlıyor.

Creative SXFI TRIO kablolu kulaklık holografik sese odaklanıyor Tam Boyutta Gör

Ses teknolojileri dendiği zaman akla ilk gelen firmalardan olan Creative, gelişmiş Super X-Fi Gen2 teknolojisi ile donattığı yeni SXFI TRIO kablolu kulaklığını ses tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Creative SXFI TRIO özellikleri ve fiyatı

Creative SXFI TRIO kablolu kulaklık modeli firmanın beğenilen Super X-Fi Gen2 teknolojsini kullanıyor. Bu teknolojide Super X-Fi UltraDSP ses yongası üst seviye bir ses sistemi hissiyatını kullanıcıya ulaştırmak için tasarlandı ve alanında bir ilk. Bu yonga kabloda yer alan modülün içerisine entegre edilmiş.

Kulaklık içerisinde orta ve yüksek sesler için iyi dengelenmiş iki adet armatür sürücü ve bass için de biyo-selüloz bir sürücü kullanılıyor. Böylece holografik bir hissiyat oluşturacak şekilde ses üretiyor. Ses şiddeti ise 100 desibel seviyesine kadar çıkabiliyor.

Kulaklığın kablosu Kevlar kaplama ve dayanıklılık odaklı. USB Tip-C girişi olduğu için akıllı telefon, tablet, masa üstü ve konsol gibi cihazlarda kullanma imkanı oluyor. Hem oyun hem de görüşme için tasarlanan kulaklık 140$ fiyat etiketine sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim