Anlık Bildirim

Corsair Scimitar RGB Elite oyuncu faresi duyuruldu

Corsair Scimitar RGB Elite yüksek hassasiyetli optik sensörü ve ileri-geri kaydırılabilen 12 programlanabilir yan tuşu ile MOBA/MMO oyuncularının yeni gözdesi olmaya aday.

Corsair Scimitar RGB Elite oyuncu faresi duyuruldu Tam Boyutta Gör

Son dönemde birbiri ardına yaptığı satın alma hamleleri ile oyuncu donanımı ve oyun yayıncılığı pazarında iddialı haline gelen Corsair ödüllü Scimitar fare serisine yeni bir üye ekledi. 

Corsair Scimitar RGB Elite özellikleri ve fiyatı

Corsair Scimitar RGB Elite oyuncu faresi daha çok MOBA ve MMO sınıflarını hedefliyor. 2 ana tuş, tekerlek, üst iki tuş ve yandaki 12 tuş tamamen programlanabilir. Yan tuşlar 8mm ileri veya geri kaydırılabiliyor. Patentli Key Slider teknolojisi sayesinde oyuncular yan tuşları en rahat konuma getirebiliyor. 

Fare sensörü 10000 DPI hassasiyet değerine sahip. Bu sayede yarış ve FPS oyunlarında da ideal hale geliyor. ICUE yazılımı sayesinde DPI hassasiyetinde oynamalar yapabiliyorsunuz. Ayrıca RGB profilleri de kontrol edilebiliyor. 

Farenin gövdesi dayanıklı malzemeden imal edilmiş. Omron tuş anahtarları ise 50 milyon basışa kadar dayanıklı. Bu sayede uzun süreler oyuncu faresini kullanabilirsiniz. Corsair Scimitar RGB Elite oyuncu faresi 80$ ve 2 yıl garanti ile geliyor. 

Corsair Scimitar RGB Elite oyuncu faresi duyuruldu Tam Boyutta Gör

Diğer taraftan Corsair MM500 3XL fare matı da aynı anda satışa çıkıyor. 1220mmx610mm ölçülerine sahip olan mat oldukça geniş. Kauçuk yüzey kaymayı engelliyor ve en iyi fare hareketini sağlıyor. Corsair MM500 3XL fare matı 50$ fiyat etiketine sahip. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5181 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
corsair, corsair scimitar rgb elite ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim