Anlık Bildirim

Cooler Master MH600 oyuncu kulaklıkları duyuruldu

Cooler Master MH600 serisi 3 farklı oyuncu kulaklığı barındırıyor. Sanal 7.1 kanal ses, RGB aydınlatma, kablosuz bağlantı özellikleri ile modeller birbirinden ayrılıyor.

Cooler Master MH600 oyuncu kulaklıkları duyuruldu Tam Boyutta Gör

Son dönemde yaptığı satın alımlar ile oyuncu donanımları pazarında etkinliğini arttırmaya başlayan Cooler Master, bu hafta oyunculara yönelik olarak MH600 kulaklık serisini duyurdu. Seri farklı segmentlere hitap ediyor.

Cooler Master MH600 serisi özellikleri ve fiyatı

Cooler Master MH600 serisinde 3 farklı oyuncu kulaklığı yer alıyor. Kulaklıklarda 50mm neodim sürücü üst seviye ses kalitesini garanti ederken mikrofon da çok yönlü ses alarak arka plan gürültüsünü en aza indirmeyi amaçlıyor.

Kulaklıkların tasarımı ise konfor odaklı. Genelde birbirine benzeyen kulaklıklar yumuşak kapaklar ve üst destek parçasına sahip. Kapaklar içe doğru dönerek daha az yer kaplıyor.

Cooler Master MH600 oyuncu kulaklıkları duyuruldu Tam Boyutta Gör

Cooler Master MH630 modeli giriş seviyesinde ve 3.5mm kulaklık girişi ile geliyor. Fiyatı 60$. MH650 modeli RGB aydınlatma ve sanal 7.1 ses sistemine sahip. Tek bir USB giriş kullanan kulaklık 90$ seviyesinden satılacak. MH670 modeli ise 3.5mm kablo ve 2.4GHz kablosuz bağlantı özelliklerine sahip. Ayrıca sanal 7.1 ses sistemi de sunuluyor. Fiyatı 120$.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim