Anlık Bildirim

Corsair’den RGB çevre aydınlatması

Corsair tarafından geliştirilen iCUE LT100 Lighting Towers adındaki RGB çevre aydınlatması aynı zamanda kulaklığınızı da asabileceğiniz bir stand olarak kullanılabiliyor.

Corsair’den RGB çevre aydınlatması Tam Boyutta Gör

Bilgisayar sistemlerinde RGB aydınlatma o kadar ileri boyutlara geldi ki standart bileşen ve çevre birimlerini geçin aklınıza gelmeyecek pek çok aksesuar artık RGB aydınlatma ile donatılıyor. Şimdi sıra çevre aydınlatmasında

Corsair iCUE LT100 Lighting Towers özellikleri

Corsair tarafından tanıtılan iCUE LT100 Lighting Towers adlı ürün iki parçadan oluşan bir çevre aydınlatması. Başlangıç setinde aydınlatma kontrolünü sağlayan 2 adet ARGB ana stand ve kulaklığın asıldığı 2 adet 46 ARGB aydınlatmalı çubuk yer alıyor. Extender setinde ise sayı dörde çıkıyor.

Enerji için adaptörü olan çevre aydınlatması USB üzerinden kontrol ediliyor. Çubuğun uzunluğu 422mm. Oyuncular monitörün her iki tarafına birimleri yerleştirerek sistemdeki RGB aydınlatmanın yoğunluğunu arttırabiliyor.

CORSAIR iCUE yazılımı ile kontrol edilen RGB çevre aydınlatması uyumlu diğer RGB cihazlarla da ahenk içerisinde profilleri sergileyebiliyor. İlk etapta Amazon üzerinden satılacak olan çevre aydınlatma setinin fiyatı henüz belli değil.

Corsair’den RGB çevre aydınlatması Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim