Anlık Bildirim

Çocuklar için dinamolu 3D yazıcı

3D Build and Play adındaki mini yazıcı dinamolu sistemi sayesinde kontrollü olarak çocukların plastik şekiller oluşturmasını sağlıyor. Mini 3D yazıcı yaz aylarında piyasada olacak.

Çocuklar için dinamolu 3D yazıcı Tam Boyutta Gör

Bugün 3D yazıcı konsepti halen son kullanıcıların erişemeyeceği kadar pahalı ve bu nedenle kısıtlı bir kitleye hitap ediyor. Bununla birlikte 3Doodle gibi firmalar biraz daha basit tarzda 3D yazıcıları yaygınlaştırmayı başardı. Şimdi ilginç bir 3D yazıcı tasarımı sırada.

3D Build and Play özellikleri ve fiyatı

3D Build and Play adındaki yeni 3D yazıcı 3Doodler kalemlerini temel alıyor. Bu kez kalemin ucu sabitlenmiş ve bir dinamo eklenmiş. Dinamoyu çevirdikçe düşük ısıda filamentler eritiliyor ve şekil veriliyor. Yazıcı 2 adet AA pilden gücünü alıyor.

4 yaş ve üzeri gruba hitap eden 3D Build and Play oyuncağı için çocukların farklı şekiller çıkarabileceği kalıplar da sunulmuş. Böylece birbirine ekleyerek çeşitli senaryolar üretebiliyorlar. 3Doodler markasının tüm ürünlerinde olduğu gibi geri dönüştürülebilir plastik kullanılıyor.

Motor becerilerini güçlendirmeye destek sağlayan 3D Build and Play yaz aylarında 30$ fiyat etiketi ile piyasaya çıkacak. Filamentler bittiğinde yedek satın almak gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim