Anlık Bildirim

Cips sesi duyduğunda YouTube altyazılarını otomatik olarak açan Chrome uzantısı çıktı

YouTube videolarını izlerken cips atıştırmayı sevenler için yeni bir Chrome uzantısı geliştirildi. Uzantı çıtırtı sesi algıladığında izlediğiniz videonun altyazılarını otomatik olarak açıyor.

Cips sesi duyduğunda YouTube altyazılarını otomatik olarak açan Chrome uzantısı çıktı Tam Boyutta Gör

Video izlerken patates cipsi yemek oldukça zevkli bir aktivite olsa da çıkan çıtırtı sesleri izlediğiniz film veya dizinin sesini duymanızı engelleyebiliyor. Bu sorunu çözmek için Chrome tarayıcısı için özel bir uzantı oluşturuldu. Kullanıcı cips veya diğer çıtır atıştırmalıkları yediğinde otomatik olarak YouTube altyazılarını açıyor.

Vietnam merkezli bir tasarım stüdyosu olan Bliss Interactive and Happiness Saigon'un geliştirdiği uzantı için patates cipsi yiyen kişilerin 178 saatlik ses kaydı oluşturuldu. Bu verilerin hepsi daha sonra makine öğrenimi teknikleri kullanılarak bir yapay zeka modelini eğitmek için kullanıldı.

Nasıl çalışıyor?

Uzantıyı yükledikten sonra YouTube'a mikrofonu kullanma izni vermeniz gerekiyor. Bu aşamanın ardından uzantı cips veya çerez gibi çıtır atıştırmalıklar yediğinizi duyduğunda izlediğiniz videounun altyazılarını otomatik olarak açıyor. Tabii cipsi çok sessiz bir şekilde yerseniz veya dizüstü bilgisayarınızın mikrofonu zayıfsa uzantı düzgün çalışmayabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9806 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cips, youtube ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim