Anlık Bildirim

Çinli otomobil markası Hozon Neta Türkiye'ye geliyor

Aralık ayı itibarıyla %100 elektrikli Neta U modeliyle Türkiye yollarıyla buluşacak olan Çinli marka Hozon Neta, 2024'te elektrikli coupe ve B-SUV modelleriyle ürün gamını genişletecek.
Çinli otomobil markası Hozon Neta Türkiye'ye geliyor Tam Boyutta Gör
Türkiye pazarına Çin akını devam ediyor. Kısa süre önce duyurusu yapılan SWM'nin ardından Hozon Neta markasının da Türkiye pazarında satışa sunulacağı açıklandı. Hozon Neta, ülkemizde Gürses Grup'un GRS Automobility şirketi tarafından temsil edilecek.

Neta U, Aralık ayında Türkiye'de!

Hozon Neta, ilk olarak yüzde yüz elektrikli kompakt SUV modeli Neta U ile Avrupa’dan önce Türkiye yollarıyla buluşuyor. Aralık ayı itibarıyla satışa sunulacak olan Neta U, dünyanın en iyi batarya üreticilerinden CATL batarya ile şehir içi 420 kilometre sürüş menzili (WLTP) sunarken, 30 dakikada yüzde 30’dan yüzde 80’e hızlı şarj özelliğiyle öne çıkıyor.

V2L fonksiyonu sayesinde tıpkı bir jeneratör gibi enerji kaynağı haline dönüşerek kamp, doğal afet gibi durumlarda farklı elektronik cihazları şarj edebilen dinamik SUV’da, tek pedal sürüş modu, yüksek konfor ve teknoloji donanımları, her biri 8 inç olan iki ayrı dokunmatik ekran, kaliteli materyallerle bezenmiş iç mekân öne çıkıyor. Birçok pasif ve aktif güvenlik ekipmanıyla donatılan Neta U’nun C-NCAP testlerinden 5 yıldız aldığı açıklanıyor.

Ardından Neta GT, Neta Aya ve Neta S gelecek

Çinli otomobil markası Hozon Neta Türkiye'ye geliyor
Neta U’nun ardından gelecek Neta GT ise 0’dan 100 km/s hıza sadece 3,7 saniyede çıkabilen safkan bir elektrikli coupe olarak 2024 yılının ilk çeyreğinde ülkemizde satışa sunulacak. Yine aynı dönemde satışa çıkması beklenen Neta AYA ise küçük ailelerin gündelik hayatını kolaylaştıracak B segmenti bir SUV olarak konumlandırılıyor.

L4+ otonom sürüş desteği, fütüristik tasarım öğeleri, 21 hoparlörlü ses sistemi gibi birçok özellikle donatılan hiper sedan modeli Neta S ise 2025 yılında ürün gamına dahil olacak. Bu modelin 0’dan 100 km/s hızlanma verisi ise sadece 3,9 saniye olarak belirtiliyor.

Carver markası ile farklı bir mobilite deneyimi

Çinli otomobil markası Hozon Neta Türkiye'ye geliyor
Kayak sporundaki “carving” kelimesinden ilham alarak Hollanda’da 1994 yılında serüvenine başlayan Carver markası da GRS Automobility’nin önümüzdeki ay itibarıyla Türkiye’de satışa sunmaya başlayacağı bir diğer marka olarak öne çıkıyor. Şehir içi yolculukları pratik hale getiren Carver, kompakt boyutları ve 1+1 oturma düzeniyle eğlenceli, akıllı ve ekonomik seyahat çözümleri sunuyor.

Carver’ı rakiplerinden ayıran en büyük unsur ise  Dynamic Vehicle Control sistemi sayesinde Tıpkı motosikletlerde olduğu gibi virajlarda belli bir açıda yana yatabilmesi ve böylelikle çok daha güvenli ve stabil bir sürüş deneyimi sağlaması oluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim