Anlık Bildirim

Çiftçilik simülatörü Idle Farmyard, 10 Nisan'da Android ve iOS için yayınlanacak

Çiftçilik simülatörü oyunu Idle Farmyard, iOS ve Android cihazlar için iki gün sonra, yani 10 Nisan'da App Store ve Google Play üzerinden yayınlanacak.

Çiftçilik simülatörü Idle Farmyard, 10 Nisan'da Android ve iOS için yayınlanacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Hepertonic Games'in yaptığı çiftlik simülatörü Idle Farmyard'ın iOS ve Android cihazlar için çıkış tarihi açıklandı.

Idle Farmyard'daki yolculuğunuza bir tavuk ile başlayacaksınız ve ardından yeni ve yaratıcı fikirler bularak çiftliğinizi büyüteceksiniz. Diğer birçok çiftçilik simülatörü oyunlarına bir hayli benzediğini de söyleyebiliriz. Ayrıca oyunda mevsim değişimleri de olacak. 

Oyuna her giriş yaptığınızda belirli bir altın kazanacaksınız ve bu altınları çiftliğinizi geliştirmek için kullanabileceksiniz. Bu altınları oyun içerisinde de kazanabilirsiniz. Altın sayınız ne kadar artarsa büyümeniz de o kadar kolaylaşacak. 

Oyun 10 Nisan'da App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak iOS ve Android için erişime açılacak. Oyunun mağaza sayfalarını ve videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Idle Farmyard Idle Farmyard Idle Farmyard Idle Farmyard Games Ücretsiz 250,1 MB

Idle Farmyard - Farming Tycoon Idle Farmyard - Farming Tycoon Idle Farmyard - Farming Tycoon Idle Farmyard - Farming Tycoon Hypertonic Games Basit Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim