Anlık Bildirim

Çentiksiz iPhone 12'nin muhtemel tasarımı internete sızdı

Apple'ın 2020 sonbaharında piyasaya süreceği iPhone 12 ile ilgili sızıntılara bir yenisi daha eklendi. iPhone 12'ye ait olduğu iddia edilen render görüntüleri çentiksiz bir cihazı gösteriyor.

Çentiksiz iPhone 12'nin muhtemel tasarımı internete sızdı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan bir bilgi, iPhone 12 modellerinin çentiksiz bir ekranla geleceğine işaret ediyordu. Apple tarafından henüz onaylanmayan bu sızıntı, yeni render görüntüleriyle birlikte bir adım ileriye taşınmış durumda.

iPad Pro'ya benzetildi

Svetapple tarafından ortaya saçılan iPhone 12 render'ları, birçok kişinin çentiksiz iPhone hayalinin gerçek olabileceğine işaret ediyor. Görsellere bakacak olursak, bu hayalin kalın çerçeveleri de beraberinde getireceğini söyleyebiliriz. Zira iPhone 12'ye ait olduğu iddia edilen render görüntüleri üst kısımdaki çerçevenin, cihazın kamera ve diğer sensörleri alacak derecede kalın olduğunu gösteriyor.

Çentiksiz iPhone 12'nin muhtemel tasarımı internete sızdı Tam Boyutta Gör

İkinci render görüntüsünde ise SIM yuvasının sağ tarafta olacağı görülüyor. Hatta iPhone 12'ye ait olduğu idda edilen bu render'lardaki cihazın çok kaba olduğu ve iPad Pro'yu andırdığı bile belirtilmiş. İddia aşamasındaki bu tasarımın tüm iPhone 12 modelleri için mi geçerli olacağı, yoksa sadece bir modelin mi bu şekilde piyasaya sürüleceğini söylemek için ise henüz çok erken. Apple'ın, her şey planlandığı gibi giderse, yeni nesil iPhone modellerini Eylül 2020'de tanıtacağını da belirtmeden geçmeyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15049 kez okundu.
26 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 12 ve
4 etiket daha render iddia tasarım görsel
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim