Anlık Bildirim

Carcassone ve Ticket to Ride bu hafta ücretsiz

Epic Games bu hafta iki tane popüler kutu oyununun dijital versiyonunu hediye ediyor. Carcassonne ve Ticket to Ride kısa bir süre daha ücretsiz olarak edinilebilir.

Carcassone ve Ticket to Ride bu hafta ücretsiz Tam Boyutta Gör

Hediye oyun kampanyasına hız kesmeden devam eden Epic Games mağazası bu hafta da iki oyun birden sunuyor. Carcassonne ve Ticket to Ride oyunları kısa bir süreliğine mağazadan ücretsiz edinilebiliyor.

Carcassonne neler sunuyor?

Carcassonne aslında aynı adlı Fransız şehrinden esinlenen bir kutu oyunu. 2000 yılından bu yana 10 milyondan fazla satan Carcassonne sonrasında dijital oyun olarak mağazalardaki yerini almıştı.

Carcassonne karo yerleştirme tarzında ilerleyen bir oyun. 6 oyuncuya kadar oynanabilen oyunda amaç yüksek puan toplamak ancak aynı zamanda diğer oyuncuların puan almasını engelleyecek karoları koymamak.

Karoların üzerinde yol, çimenlik alan, manastır, şehir alanı gibi şekiller yer alıyor. Belirli bir alanı tamamlayarak şehir oluşturabiliyorsunuz. Ayrıca elinizde bulunan köylüleri de karoların üzerine yerleştirerek mekana göre farklı meslekler edinmesini sağlıyorsunuz. Bu da puan kazandırıyor. Her başladığınızda oyunun temaları değişiyor.

Carcassone ve Ticket to Ride bu hafta ücretsiz Tam Boyutta Gör

Ticket to Ride neler sunuyor?

Ticket to Ride yine bir popüler kutu oyunu. 4 kişiye kadar oynanan oyunda şehirleri birbirine en hızlı şekilde bağlamanız gerekiyor. BUnu yaparken yolu da uzun tutarak en yüksek puanı elde etmeye çalışıyorsunuz. Trenlerin yanında vapur gibi farklı ulaşım yollarını da kullanabiliyorsunuz.

Ticket to Ride sayfası

Carcassonne sayfası

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim