Anlık Bildirim

Call of Duty 2025 için ilk detaylar paylaşıldı: Geleceğe gidiyoruz!

Paylaştığı bilgilerle doğruluğu birçok kez kanıtlayan Insider Gaming’ten Tom Henderson, Call of Duty 2025 için ilk bilgileri paylaştı. Görünüşe göre yeni Call of Duty, Black Ops 2’nin devamı olacak.
Call of Duty 2025 için ilk detaylar paylaşıldı Tam Boyutta Gör
Son çıkan Call of Duty: Modern Warfare 3 hem eleştirmenler hem de oyuncular tarafından eleştirilerin hedefi haline gelmişti. Ancak 2025 yılında çıkması beklenen ve şu anda 'Saturn' kod adıyla bilinen Call of Duty 2025’in ayakları yere daha sağlam bir oyun olacağı ve Black Ops 2’nin devamını anlatacağı belirtiliyor. Bu bilgiler güvenilir bir kaynak olan Tom Henderson tarafından paylaşıldı.

Call of Duty 2025, Black Ops 2’nin devamı olacak

Aktarılanlara göre Call of Duty 2025, şu anda Call of Duty: Black Ops 2'nin doğrudan bir devamı olarak geliştiriliyor ve oyun, 2030 civarında geçecek. Hatırlanacağı üzere Black Ops 2, 2025 yılında geçiyordu. Oyunun çok büyük bir zaman atlaması yaşamayacak olması Raul Menendez'in ölümünün ardından ekipte kalanların geri dönebileceği anlamına geliyor. Ayrıca oyunda eski haritaların yenilenmiş hallerinin de olması bekleniyor.

Bununla birlikte Call of Duty 2025 henüz geliştirme aşamasının başlarında bulunuyor. Mevcut bilgilere göre ise oyunun hareket sisteminin elden geçirileceği söyleniyor. Bunlarla birlikte 2018 yılındaki Black Ops 4’ten bu yana gelecek zamanda geçen bir Call of Duty görmemiştik. Ek olarak Black Ops 2'nin serinin bugüne kadar en çok satan oyunlarından biri olduğunu düşündüğümüzde Activision'ın hem nostaljiden yararlanması hem de bizi tekrardan geleceğe götürmek istemesi mantıklı gibi görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6990 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Call of Duty 2025, Black Ops 2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim