Anlık Bildirim

Cadillac Lyriq tanıtımı koronavirüs salgını yüzünden iptal edildi

General Motors tarafından tanıtılan elektrikli araç platformu üzerine kurulmnuş Cadillac Lyriq, açıklanana göre 2 Nisan'da tanıtılacaktı fakat koronavirüs, bu tanıtımın da iptaline sebep oldu.

Cadillac Lyriq tanıtımı koronavirüs salgını yüzünden iptal edildi Tam Boyutta Gör

2 Nisan’da tanıtılacağı açıklanmış olan Cadillac’ın elektrikli SUV modeli Lyriq, yeni yapılan açıklamaya göre tanıtılmayacak. Yeni tanıtımın ne zaman yapılacağına yönelik de herhangi bir bilgi verilmiş değil. 

General Motors tarafından yakın zamanda tanıtılan elektrikli araç platformu, firmanın altında yer alan üreticiler tarafından önümüzdeki yıllarda kullanılacak. Bu platformun ilk kullanıldığı araç olarak tanıtılması beklenen lüks SUV Lyriq, ne zaman tüketicilere ulaştırılacak bilinmiyor. Cadillac’ın Lyriq ardından Celestiq adında bir de sedan tanıtması bekleniyor.

Yapılan açıklamalarda birinci önceliğin medya ve katılacak ziyaretçiler olduğunu belirten firma, geleceğe yönelik planlar üzerinde çalıştıklarını yineledi. ABD’de de yayılan koronavirüs vakaları, firmaların çalışma programlarını ve etkinliklerini de artarak daha fazla kısıtlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim