Anlık Bildirim

Bu yılın sevilen PS4 oyunlarından Ghost of Tsushima, 5 milyon satışı geçti

Bu yıl PlayStaiton 4 için özel olarak yayınlanan ve gayet güzel yorumlar alan Ghost of Tsushima'nın satış sayısı açıklandı. Ghost of Tsushima önemli bir başarı yakalamış.

Bu yılın sevilen PS4 oyunlarından Ghost of Tsushima, 5 milyon satışı geçti Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Sucker Punch Productions'ın bu yılın önemli oyunlarından biri olan Ghost of Tsushima'nın satış sayısı açıklandı.

Daha önce Infamous serisi ile tanınan başarılı stüdyo, 17 Temmuz'da çıkartmış olduğu samuray temalı açık dünya aksiyon oyunu ile birçok oyuncunun beğenisini kazandı. Özellikle oynanış ve sanat tasarmı açısından beğenilen bir oyun oldu. Bu başarısını da satışları ile pekiştirmiş olması gayet sevindirici bir durum.

Son açıklanan sayılara göre Ghost of Tsushima çıkışından bu yana toplamda 5 milyon satışı geçmiş. Sadece PlayStation 4'te yayınlanan bir oyun olduğunu düşünürsek cidden güzel bir başarı Ghost of Tsushima için.

Geçtiğimiz haftalarda da oyuna 4 kişilik co-op oynanışın bulunduğu yeni bir mod eklendi. Haftaya açıklanacak olan "Yılın Oyunu" adaylarından biri olup olmyacağı da büyük merak konusu. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim