Anlık Bildirim

Bu yıl Google Stadia'ya 120'den fazla oyun eklenecek

Teknoloji devi Google'ın geçtiğimiz Kasım ayında başlattığı bulut tabanlı oyun akış hizmeti Google Stadia'ya, bu yıl içinde 10 özel olmak üzere 120'den fazla oyun ekleneceği açıklandı.

Bu yıl Google Stadia'ya 120'den fazla oyun eklenecek Tam Boyutta Gör

Google, geçtiğimiz yılın Kasım ayında, Stadia adlı bir oyun akış hizmetini başlattı ve bu hafta ise geliştiricilerle birlikte önümüzdeki aylarda ne gibi planları olduğunu duyurdu.

Google Stadia içeriği zenginleşecek

Son zamanlarda Stadia kütüphanesine, Stadia Pro üyeleri için altı oyun da dahil olmak üzere birkaç yeni oyun eklendi. Kullanıcıların Stadia'yı birden çok ekranda çalıştırabilmeleri için Chromecast Ultra cihazlara güncellemeler de yapan Google, 2020 yılı için Stadia içeriğini zenginleştirmeye yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Bu yıl Google Stadia'ya 120'den fazla oyun eklenecek Tam Boyutta Gör

Şirketin açıklamalarına göre geliştiricilern 2020 yılının sonuna kadar en az 120 oyun yayınlamayı vaat ediyorlar. Ayrıca bu yılın ilk yarısına kadar ise sadece Google Stadia'ya özel 10 oyunun yayınlanacağı belirtiliyor. Oyunların ne zaman geleceği, isimleri ve türleri ise henüz açıklanmış değil. Google'ın, yakın gelecekte de oyun endüstrisinden yeni ortaklarla iş birlikleri yapacağı belirtilirken, Stadia için yeni Android cihaz ve web için 4K desteği sunacağı ifade ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim