Anlık Bildirim

Haftaya A101 ve Bim aktüelde uygun fiyata televizyon ve motor&otomobil aksesuarları var

3 Haziran A101 ve 4 Haziran BİM aktüel ürünler arasında uygun fiyata JBL kulaklık, televizyon ve motor&otomobil aksesuarları var. İşte o ürünler:

3 Haziran A101 aktüel ürünler Tam Boyutta Gör

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte artık insanlarda da tatil hazırlıkları başladı. Perakende gıda marketlerinde buna yönelik olarak araç bakımına ve iletişime yönelik pek çok elektronik cihaz satışa çıkacak. 

3 Haziran A101 aktüel teknolojik ürünler

3 Haziran A101 aktüel teknolojik ürünler arasında Toshiba marka 58 inçlik 4K akıllı televizyon var. Çeşitli uygulamalar kullanılabilen televizyon 4499TL ve sanal A101 mağazasından da temin edilebiliyor. 

Uzun seyahat düşünenler için Michelin marka dijital lastik basınç ölçer cihazı 99.95TL iken Piranha markasına ait oto-teyp, dijital hava kompresörü, analog hava kompresörü, araç içi süpürge, vantilatör, Bluetooth verici gibi cihazlar yer alıyor. 

4 Haziran BİM aktüel ürünler Tam Boyutta Gör

4 Haziran BİM aktüel teknolojik ürünler

4 Haziran BİM aktüel teknolojik ürünler arasında ise Prozone marka motorsiklet iletişim sistemi dikkat çekiyor. 1800 metre menzilli ve radyo özelliğine sahip iletişim sistemi hem merkezle hem de sürücüler arasında iletişim kurabiliyor. Fiyatı 499TL.

Bunun dışında dijial motorsiklet basınç ve ısı göstergesi 199TL, dijital mini kompresör 249TL iken Dijitsu marka ikinci kalite akıllı ve standart televizyon modelleri de Avrupa Şampiyonası için alıcılarını bekliyor olacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
53750 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bim aktüel, şok aktüel ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim