Anlık Bildirim

Bu da 600TL’lik oyuncu çorabı

Ünlü spor giyim markası PUMA, oyuncuların eSpor turnuva salonlarında daha rahat hareket edebilmesi için Active Gaming Footwear adındaki melez çorabını satışa sundu.

Bu da 600TL’lik oyuncu çorabı Tam Boyutta Gör

Video oyunculuğu sektörünün sürekli büyüyen bir pazar haline gelmesi her sektörden firmanın kendi çapında yatırım yapmasını tetikliyor. Spor giyim markası PUMA oyunculara yönelik olarak çok modlu bir çorap tanıttı.

PUMA Active Gaming Footwear özellikleri ve fiyatı

Active Gaming Footwear adındaki ürün üstü kumaş dokuma, tabanı ise sağlam plastikten imal edilmiş. PUMA çorabın eSpor organizasyonları gibi iç mekanlarda ve ev içinde rahat bir kullanım sunduğunu ifade ediyor.

Ayağı sıkı bir şekilde saran Active Gaming Footwear çorabı 3 farklı mod ile geliyor. Kumaş yapı farklı sıkılıklarda ayarlanarak ayağı sıkma veya rahat bırakma şeklinde etki yapabiliyor. Böylece oyuncu gerektiği zamanda sıkılığı ayarlayabiliyor.

Active Gaming Footwear oyuncu çorabı 105$ fiyat etiketi ile satışa çıktı. Yaklaşık 600TL gibi bir rakama denk gelen oyuncu çorabını sürekli eSpor organizasyonlarında boy gösteren kişilerin rağbet edeceği tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6692 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
puma, puma Active Gaming Footwear ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim