Anlık Bildirim

BTCTurk satılıyor iddiası

Hacim açısından ülkemizin ikinci büyük borsası durumundaki BTCTurk’e dev bir talip çıktı. Coinbase borsasının 3.2 milyar dolar karşılığında teklifte bulunduğu iddia ediliyor. 

BTCTurk Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz haftalarda Bitci borsasının Binance tarafından satın alınacağı iddialarının ardından bu kez BTCTurk borsasının Coinbase tarafından satın alınacağı iddiaları gündeme geldi. Dv bir meblağ konuşuluyor. 

BTCTurk satılıyor mu?

Bazı sosyal medya hesapları tarafından gündeme getirilen iddialara göre BTCTurk borsası 3.2 milyar dolar karşılığında Coinbase tarafından satın alınıyor. Resmi teklif yapılırken iki borsa arasında anlaşma zemini aranıyor. 

Coinbase resmi olarak borsada işlem gören ilk kripto para borsası durumunda. Hacim açısından ise 2.36 milyar dolar ile üçüncü sırada. Yine dev borsalardan FTX’in Türkiye branşından sonra Coinbase hamlesi şaşırtıcı olmadı. 

Ülkemizde Binance TR borsası 339 milyon dolarlık hacim ile ilk sırada yer alıyor. BTCTurk ise 244 milyon dolar ile ikinci sırada. Aslında Binance TR faaliyete geçmeden önce lider durumdaydı. Paribu ise 194 milyon dolar ile üçüncü sırada. Yani ülkemizin sadece bu 3 borsada 770 milyon dolar civarında günlük hacmi bulunuyor. 

Coinbase hamlesi de ülkemizin kripto para dünyası açısından ne derece önemli olduğunu gösteriyor. Kripto para yatırımcıları açısından Avrupa’nın en büyük, dünyanın ise sayılı ülkeleri arasına girdik. Farklı borsaların hamleleri de şaşırtıcı olmayacaktır. 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6191 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
coinbase, btcturk ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim