Anlık Bildirim

Boron bulaşık temizlik ürünleri tanıtıldı

Bor madeni ve doğal mineraller kullanılarak petrol türevleri içermeyen bulaşık temizlik ürünleri geliştirildi. Elde yıkama için sıvı, makineler için jel ve parlatıcı temizlik ürünleri tanıtıldı.

Boron bulaşık temizlik ürünleri tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Türkiye’nin önemli kaynaklarından bor madenini nitelikli ürünlere dönüştüren Eti Maden, şimdi de bulaşık temizlik ürünlerini tanıttı. Boron markası altında geliştirilen sıvı, jel ve parlatıcı temizlik ürünleri yakında satışa çıkacak.

Boron’un geliştirdiği ürünler diğer marka bulaşık ürünlerinden farklı olarak boraks doğal mineralli içeriğe sahip. Bor minerallerine ek olarak kullanılan ham maddelerin insan sağlığına ve çevreye zararı bulunmuyor. Ürünün içeriğinde parfüm, petrol türevi kimyasallar ve fosfat kullanılmıyor. Yüzey aktif malzemeler, ağartıcılar gibi kimyasalları da içermiyor. Sağlıklı bileşene sahip. Petrol türevlerinden elde edilen kimyasallar kullanılmadığı için "deterjan" olarak isimlendirilmiyor.

Boron markası altında daha önce toz ve sıvı deterjan çeşitleri satışa sunulmuştu. 2019 yılında 8,5 milyondan fazla satış yapıldı. Yüzde 8’in üzerinde pazar payı elde edildi. Eti Maden ayrıca bor kullanarak geliştirilen Borel dezenfektanı ve Bortam yüzey dezenfektanı ürünlerini de satıyor. Boron’un yeni bulaşık ürünleri önümüzdeki günlerde satışa çıkacak.

Boron bulaşık ürünlerinin tanıtımı için Ümit Besen’li reklam filmi hazırlandı. TV'de ve dijital kanallarda reklamı yapılıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4874 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
boron, boron bulaşık ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim