Anlık Bildirim

Borderlands filminin yönetmeni belli oldu

Lionsgate, 2015 yılından beri gündemde olan Borderlands filminin yönetmenini sonunda buldu. Uyarlama, Hostel filmlerinden tanıdığımız Eli Roth tarafından yönetilecek.

Borderlands filminin yönetmeni belli oldu Tam Boyutta Gör

Video oyunlarının sinema uyarlamaları çoğu zaman istenilen etkiyi yaratamasa da Hollywood, popüler oyunları beyaz perdeye uyarlamaktan geri kalmıyor. Hâlihazırda en çok beklenen uyarlamalardan biri olan ve değiştirdiği yönetmen sayısıyla adeta bir rekor kıran (7. yönetmenle çalışılıyor)  Uncharted filmi gibi bir başka uyarlama da uzun bir süredir beyaz perdede boy göstermeyi bekliyor.

Bahsettiğimiz oyun ise popüler looter-shooter oyunu Borderlands’den başkası değil. 2015 yılından beri gündemde olan uyarlama için Lionsgate nihayet yönetmen, yapımcı ve senarist isimlerini açıkladı.

Paylaşılan bilgilere göre filmin yönetmenlik koltuğunda Hostel filmleriyle tanıdığımız Eli Roth oturacak. Borderlands’in şiddet dolu atmosferini iyi yansıtabilecek Roth, bilindiği üzere Hostel filmleri ile grafik şiddet sınırları bir hayli zorlamıştı.

Yapımcı olarak ise karşımıza baba ve oğul olan Avi ile Ari Arad ikilisi çıkıyor. Iron Man ve Spider-Man: Into the Spider-Verse filmlerinden tanıdığımız Arad’lar da bu anlamda oldukça iyi bir tercih gibi duruyor. Son olarak, senaryoyu kaleme alacak ve Borderlands dünyasının hikâyesini anlatacak kişi ise Chernobyl dizisinden tanıdığımız Craig Mazin.

Borderlands filminin yönetmeni belli oldu Tam Boyutta Gör

Oldukça sağlam bir ekibi sahip olan uyarlama için aktör ve aktris tercihleri de iyi yapılırsa ortaya izlenmesi keyifli bir film çıkacakmış gibi duruyor. Yönetmen Eli Roth’un senaryoyla ilgili yorumlarının oldukça olumlu olduğunu ifade eden kaynaklar, Gearbox CEO’su Randy Pitchford ile Take-Two’nun patronu Strauss Zelnick’in de yapım ekibinde görev alacağını belirtmiş.

Bakalım, önümüzdeki süreçte filmle ilgili ne gibi gelişmeler yaşanacak? Yeni bilgiler için sitemizi takip etmeye devam edin.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim