Anlık Bildirim

BlackShark 3 için sıfır dereceye inebilen soğutucu

BlackShark 3 oyuncu odaklı akıllı telefonlar için geliştirilen aksesuarlardan soğutma fanı, ısıyı yaklaşık 14 derece düşürerek bataryaya da büyük bir katkı yapıyor.

BlackShark 3 için sıfır dereceye inebilen soğutucu Tam Boyutta Gör

Xiaomi’nin yeni oyuncu odaklı akıllı telefon serisi BlackShark 3 dün itibariyle resmiyet kazandı. Firma uzun sürecek oyunlar için aksesuar olarak ilginç ürünler de tasarlamış. Fan askesuarı buz oluşturacak kadar etkili.

Etkili soğutuyor

BlackShark 3 serisi için ilginç ürünlerden birisi fan aksesuarı. Manyetik yüzey ile arka kısma tutturulan fan 1 dakikada 14 derece kadar ısıyı düşürebiliyor. Yoğun kullanımlarda arka yüzey hissedilir derecede soğuk kalabiliyor.

Standart kullanım esnasında ise yapılan testlere göre ısı sıfırın altına iniyor ve buzlanma dahi oluyor. Fan 9W enerji tüketiyor ve USB Tip-C bağlantısından enerji alıyor. Black Shark Frozen Back Clip Pro fiyatı 25$ olacak.

BlackShark 3 için sıfır dereceye inebilen soğutucu

Blackshark Gamepad 3.0 kontrolcü ise oldukça kompakt ve sade tasarlanmış. 1 adet 6 eksenli joystick ve 4 adet kontrol tuşu mevcut. Bluetooth için bir güç tuşu ve bağlantı bildirim LED’i yer alıyor. Kontrolcü 28$ fiyat etiketine sahip.

Son olarak Bluetooth üzerinden bağlanan kulaklık da 14 saate kadar kullanım süresi sunuyor. RGB aydınlatmalı kulaklık Bluetooth 5.0 kullanıyor. Şimdilik kulaklık için fiyat açıklanmadı.

BlackShark 3 için sıfır dereceye inebilen soğutucu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim