Anlık Bildirim

Black Shark OWS 700 açık tasarım ile geliyor

Black Shark OWS 700 açık tasarımlı kablosuz kulaklık modeli uzun süreler için konfor ve rahatlık hedeflerken oyunculara da etkileyici bir gecikme süresi sunuyor.
Black Shark OWS 700 özellikleri ve fiyatı
Son dönemde popülaritesi giderek artan açık tasarım kulaklık trendine Black Shark markası da katıldı. Black Shark OWS 700 kablosuz kulaklık modeli oyuncular için konfor ve hafiflik sloganlarıyla piyasaya çıkıyor. 

Black Shark OWS 700 özellikleri ve fiyatı

Black Shark OWS 700 modeli 16.2mm dinamik sürücülerle zengin ve yoğun bir ses tecrübesi amaçlıyor. Gövde tasarımı ses sızıntısını engelleyerek kaliteyi en üst seviyeye çıkarıyor. Medikal düzeydeki silikon yapı uzun süreler boyunca rahat olmanızı sağlıyor. 

Oyuncular için 0.06 saniye gecikme süresi sunan kulaklık aksiyon sahnelerinden kopmamanızı sağlıyor. Yazılım tabanlı gürültü engelleme yapan ürün Shark Sauce Voice Pack ile pek çok ses hatırlatıcısı da barındırıyor. 

Tek şarj ile 6 saate kadar kullanılabilen kulaklık kutusu ile 18 saat daha kazanıyor. Tam doluma ise 1.5 saatte ulaşıyor. Bluetooth 5.3 bağlantısını kullanan Black Shark OWS 700 modeli 27$ fiyat etiketi ile satılıyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim