Anlık Bildirim

Black Shark 3 Pro fiziksel tetik tuşlarıyla gelecek

Xiaomi’nin oyuncu odaklı alt markası Black Shark, sessizliğini bozarak yeni modeli hakkında ipuçları vermeye başladı. Bu ipuçlarından sonuncusu fiziksel tetik tuşları.
Black Shark 3 Pro fiziksel tetik tuşlarıyla gelecek Tam Boyutta Gör

Oyuncu odaklı akıllı telefonlar hala daha popülerliğini koruyor. Firmalar da oluşturdukları alt markalar ile uzun zamandır kendi oyun odaklı telefonlarını, kullanıcılara sunuyorlar. Xiaomi’nin alt markası Black Shark da bu telefonları üreten firmalardan biri. Black Shark’ın en yeni modeli hakkında ipuçları gelmeye devam ediyor.

Sektörde ilk

Yatay pozisyonda oyun oynarken kullanılabilmesi amacıyla eklenen tetik tuşları, daha öncesinde gördüğümüz bir özellik. Başta Nubia olmak üzere birçok oyuncu telefonu üreticisi, oyun deneyimini daha iyi bir seviyeye getirmek için tetik tuşlarını kullanıyor. Ancak Black Shark 3 Pro’daki tetik butonlarının kapasit değil, fiziksel olduğu görülüyor. Bu da sektörde ilk defa fiziksel tetik tuşlu bir akıllı telefon göreceğimiz manasına geliyor.

Yine firma tarafından açıklanan bilgilere göre her bir tuş 21 mm uzunluğunda ve 1.5 mm basış hassasiyetine sahip. Ayrıca bir milyonun üzerinde basışa da dayanıklı olduğu belirtiliyor.

3 Mart tarihinde tanıtılacak Black Shark 3 Pro’nun tahmin edilen diğer özellikleri, 120 Hz ekran, Snapdragon 865 yonga seti, 16 GB RAM, 65W hızlı şarj ve 5000 mAh batarya şeklinde. Ayrıca batarya boyutu ve ekran gibi noktalarda farklılaşacak standart Black Shark 3 modelini de göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim