Anlık Bildirim

Black Mirror efsane bir kadroyla geri dönüyor

İnternet ve televizyon dünyasına pek çok viral hikâye bırakan Black Mirror dizisi altıncı sezonla geri dönüyor. Haziran ayında yayınlanacak sezonda efsane bir kadro bizi bekliyor.
Black Mirror altıncı sezon Tam Boyutta Gör
Televizyon dünyasının kült dizisi Black Mirror, interaktif bir bölüm ve 5 sezonun ardından ekranlara veda etmişti. Konu edindiği hikâyeler internette viral olan ve farklı dizilere de ilham olan Black Mirror altıncı sezonla geri dönüyor.

Black Mirror altıncı sezon geliyor

Netflix tarafından yayınlanacak Black Mirror altıncı sezon en tahmin edilemeyen sezon olarak tanımlanıyor. Yapımcı Charlie Brooker yaptığı açıklamada yeni bölümlerin hayranları sürprize boğacağını belirtti.

Yeni sezonda Aaron Paul (Breaking Bad), Annie Murphy (Schitt’s Creek), Ben Barnes (Shadow and Bone), Himesh Patel (Station Eleven), Josh Hartnett (Black Hawk Down), Kate Mara (House of Cards), Rory Culkin (Columbus) ve Salma Hayek Pinault (Frida) gibi önemli isimler rol alacak. Kadronun serinin bugüne kadar ki en iyi kadrosu olduğu ifade ediliyor. Yayın tarihi Haziran 2023 olarak belirlenen Black Mirror altıncı sezon için ilk tanıtım videosu da yayınlandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3092 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
black mirror, netflix ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim