Anlık Bildirim

Black Desert Online’dan Elazığ depremine yardım etkinliği

Hem PC hem de mobil platformlardan oynanabilen MMORPG oyunu Black Desert Online, ülkemizdeki depremzedeler ve Avustralya'da yangından etkilenenler için yardım etkinliği başlattı.

Black Desert Online’dan Elazığ depremine yardım etkinliği Tam Boyutta Gör

Güney Kore yapımı MMORPG oyunu Black Desert Online'ın geliştiricisi Pearl Abyss, Elazığ ve Malatya çevresinde meydana gelen deprem nedeniyle depremzedelere yardım etkinliği başlattı. Etkinlik kapsamında sadece depremzedelere değil Avustralya’daki yangından etkilenen kişilere de yardım yaplacak.


Yardım etkinliği tüm Black Desert Online ve Black Desert Mobile sunucularında düzenleniyor. İhtiyaç sahipleri için 100 milyon Güney Kore Wonu (yaklaşık 550 bin TL) değerinde bağış havuzu hazırlandı. Oyun içerisinde görev yaparak ve oyun için satın alımlar yaparak bağış havuzunun bu rakama ulaşmasını sağlayabilirsiniz.


Bağışın yapılacağı kurumların listesi kesinleşmediği için paylaşılmamış ancak kesinleştikten sonra etkinlik sayfasında paylaşılacak. Yardım kampanyası hakkında detaylı bilgiye aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:

Black Desert Online yardım etkinliği

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim