Anlık Bildirim

378 milyon dolar değerindeki Bitcoin’i çöpe atan adam 12 ay boyunca çöpleri arayacak

2013'te James Howells isimli bir adam içinde 378 Milyon dolar değerinde Bitcoin içeren sabit diski çöpe atmıştı. Howells kaybettiği servetini bulmak için 12 aylık bir çöp arama planı uygulayacak.

Güney Galler’deki Newport şehrinde yaşayan IT çalışanı James Howells 2013 yılında yanlışlıkla çöpe attığı hard diski bir yıl boyunca çöp sahalarında aramayı planlıyor. The Sun gazetesinin haberine göre Howells, 275 milyon sterlin (yaklaşık 378 milyon dolar) değerindeki hard diskini 200 metrekare bir alanda 400 ton çöpün arasında arama izni için yerel yönetime 55 milyon sterlinlik bir teklif yaptı.

Bitcoin servetini çöpe atan adam bir yıl boyunca çöpleri arayacak Tam Boyutta Gör

2013 yılından bu yana servetinin peşinde olan Howells yeni planında yapay zekâ destekli teknolojilerden ve X-ray tarayıcılardan yararlanacak. Howells, diskten verileri kurtarmak için dünyanın en iyi veri kurtarma uzmanlarından bazılarıyla temasta olduğunu söyledi. Ayrıca, planın gerçekleşmesi için gereken mali desteğin, servetten önemli bir pay talep etmeyi planlayan bir hedge fonundan geldiğini iddia ediyor.

Bitcoin servetini çöpe atan adam bir yıl boyunca çöpleri arayacak

Howells birkaç defa belediyeden para karşılığında yardım talep etmiş; ancak diskin bulunması garanti olmadığı için olumlu cevap alamamıştı.

Kaynakça https://www.thesun.co.uk/news/15496798/james-howells-275million-bitcoin-hard-drive-search-landfill/ https://u.today/man-who-lost-378-million-bitcoin-fortune-in-landfill-plans-12-month-search Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
26581 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), bellek ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim