Anlık Bildirim

Bitcoin bir darbe daha yedi kayıplar yüzde 30 oldu

Geçtiğimiz Cuma günü öncesinde 9000$ seviyelerini korumaya çalışan Bitcoin darbe üstüne darbe yedi ve bugün itibariyle 6000$ seviyesine kadar geriledi. Kripto para piyasası da çöktü.

Bitcoin bir darbe daha yedi kayıplar yüzde 30 oldu Tam Boyutta Gör

Ödül yarılanması öncesinde 14000$-15000$ seviyeleri konuşulan Bitcoin geçtiğimiz Cuma gününden itibaren büyük bir düşüş içerisine girdi. Bugün de düşüş durmadı ve büyük bir hayal kırıklığı yaşandı.

Çöktükçe çöküyor

Geçtiğimiz Cuma günü büyük bir düşüş yaşayan Bitcoin 7800$ civarına tutunmuş ve haliyle tüm kripto para piyasasını beraberinde sürüklemişti. Bu çizgiden yeni bir çıkış başlatacağı düşünülürken bir darbe daha geldi.

Yaklaşık yzde 30 oranında daha düşen Bitcoin en alt seviyede 5550$ bandına değdikten sonra 6000$ seviyesine kendisini atmış durumda. Bu seviyede git geller yaşarken artık 14000$ hayali de tamamen suya gömüldü.

An itibariyle Ethereum 140$ seviyesine geriledi. XRP birimi 0.15$, BCH 180$, BNB ise 12$ civarında. Pek çok kripto para yüzde 50’den fazla düşüş yaşadı. Toplam pazar değeri ise 170 milyar dolara geriledi. Uzmanlar Mayıs ayındaki yarılanmaya kadar artık önemli bir çıkış trendi oluşmayacağını düşünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11496 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), bitcoin halving ve
2 etiket daha bitcoin çöktü Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim