Anlık Bildirim

Bitcoin 18 bin doları da geçti. Sırada ne var?

Bitcoin; 2017 yılındaki patlamasından çok daha hızlı bir şekilde yükseliyor. 100 gündan fazla 10 bin dolar üzerinde kalan Bitcoin 15 bin dolardan 16 bin dolara çıkışta da hız rekoru kırdı.

Bitcoin 18 bin doları da geçti. Sırada ne var? Tam Boyutta Gör

Pandemi başlangıcı ile birlikte 4000$ seviyesinin altına kadar inen ve yatırımcılarda panik oluşturan Bitcoin sonrasında istikrarlı bir yükselişe başladı ve bugüne kadar geldi. Pek çok kurumsal stratejinin de temelinde yer almayı başaran Bitcoin rekorlar kırmaya devam ediyor.

Bitcoin nereye gidiyor?

2017 sonlarındaki büyük yükselişin ardından uzun bir çöküş dönemine giren Bitcoin ve haliyle kripto para piyasası özellikle bu yıl toparlanmayı başardı. Bitcoin 100 günden fazla 10 bin dolar üzerinde kalarak yeni bir rekor kırdı.

Analizler yükselişin bu denli uzun süreceğini tahmin etmiyordu zira 7000$-9600$ aralığına kadar bir düzeltme yapması bekleniyordu. Ne var ki FOMO olarak adlandırılan akıma kapılan Bitcoin hiç bir analizi dinlemeyerek 18 bin dolar sınırına kadar çıktı.

Bitcoin 18 bin doları da geçti. Sırada ne var? Tam Boyutta Gör

Aslında 13 bin dolardan sonra Bitcoin’in ivme kazandığını söylemek mümkün. Özellikle 15 bin dolardan 16 bin dolara çıkış süresi 2017 yılındaki aynı harekete göre çok daha kısa oldu. Yine 17 bin ve 18 bin dolar seviyeleri çok hızlı aşıldı.

Bundan sonrası için ne olacağı merak konusu. Pek çok analiz uzmanı artık 20 bin sınırının da aşılarak tarihi zirvelerin gelmesini bekliyor. Bununla birlikte hızlı çıkış nedeniyle sert düzeltmelerin gelebileceği uyarısı da yapılıyor.

Alt kripto paralar ise ne yazık ki ezilmeye devam ediyor. Ethereum kendisini bundan kurtararak 500$ seviyesine dokunmayı başardı. XRP de uzun bir aradan sonra 30 cent sınırına geldi. Özellikle DeFi paralarının önceki zirvelerine doğru yaklaştıklarını görüyoruz. Yine de Bitcoin hakimiyet oranı yüksek kaldığı için yükselişler sınırlı oluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3700 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), ethereumk ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim