Anlık Bildirim

Binance’den Hong Kong’a kısıtlama

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su tarafından bugün yapılan açıklamaya göre dev borsa, Hong Kong’daki kullanıcıların türev ürünlerinin kullanımına kısıtlama getirdi.

Binance borsasının CEO’su Changpeng Zhao (CZ olarak da biliniyor) Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Hong Kong’daki kullanıcıların yeni türev ürünleri için hesap açmalarının durdurulacağını açıkladı.

Buna ek olarak, halihazırda mevcut hesapların da kripto vadeli işlemlerine ve türev ürünlere erişiminin kısıtlanacağı da duyuruldu.

Açıklamalara göre, Hong Kong’daki mevcut kullanıcıların kripto vadeli işlemler, opsiyonlar, kaldıraç ve marj ürünlerinde işlem gören pozisyonları kapatması için 90 günü (üç ay) var. Ayrıca, 90 gün içerisinde yeni pozisyonlar açılması da engellenecek.

Binance’den Hong Kong’a kısıtlama Tam Boyutta Gör

Avrupa’ya da kısıtlamalar gelmişti

Binance bu kararla birlikte Hong Kong’da türev ürünlere erişimi kısıtlayan ilk kripto para borsası oldu. Daha önce de Hong Kong’daki yetkililer, dev borsanın Hong Kong’da herhangi bir faaliyette bulunma lisansına sahip olmadığını açıklamıştı.

Dünyanın en büyük kripto para borsası, geçtiğimiz hafta da Avrupa’da Almanya, İtalya ve Hollanda’dan başlayarak kripto türev işlemlerine kısıtlama getirdiğini açıklamıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim