Anlık Bildirim

Binance artık TL kabul ediyor

Binance borsasında TL ile işlem yapmak istiyorsanız Papara hesabınızı kullanarak para aktarabilirsiniz. Binance ve Papara entegrasyonu bu haftadan itibaren faaliyete geçiyor.

Binance artık TL kabul ediyor Tam Boyutta Gör

Huobi’nin geçtiğimiz aylarda Türk Lirası üzerinden işlemleri kullanıma açmasının ardından ünlü Binance borsası da ülkemizde işlemlere başladı. Binance aracı kurum üzerinden TL kabul edecek.

TL işlemleri başladı

Kurucusu Changpeng Zhao’nun İstanbul’da bir konferansta olduğu gün duyurusu yapılan yenilik ile birlikte Papara platformu üzerinden Binance borsasına TL yatırma ve çekme işlemleri mümkün hale geliyor.

Doğrudan bir banka ile anlaşmak yerine aracı kurum tercihi yapan Binance böylece para işlemleri yükünü üzerine almamış oluyor. Papara da ülkemizde pek çok kripto para borsasında hali hazırda kullanılıyor.

Kullanıcılar Papara üzerinden Binance portföylerine TL aktardıktan sonra BNB, BTC, ETH ve XRP işlem çiftlerinden birisine bozdurabilecekler. Sonrasında ise bu paraların işlemde olduğu tüm çiftlere geçiş yapabilecekler. Papara ile alışveriş için borsada KYC adımının tamamlanmış olması gerekiyor. Ayrıca en az 100TL işlem sınırı var. Papara entegrasyonu web ve mobil uygulamalarda başlamış durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim