Anlık Bildirim

Bill Gates'in şirketinden iş başvurusu yapan kadın adaylara cinsel içerikli sorular

The Wall Street Journal'ın özel haberine göre Bill Gates'in öze ofisinde çalışmak üzere iş başvurusunda bulunan kadın adaylara cinsel içerikli sorular yöneltiliyor.
Bill Gates'in şirketinden kadın adaylara cinsel içerikli sorular Tam Boyutta Gör
The Wall Street Journal, Bill Gates'in özel ofisine iş başvurusunda bulunan kadınlara mülakat sürecinde cinsel yaşamları, uyuşturucu kullanımı ve özel yaşamlarının diğer yönleri hakkında sorular sorulduğunu bildirdi. WSJ'ye göre bu tür sorular sadece kadınlara soruluyor.

Şantaj amacıyla soruluyor iddiası

Kendilerine bu tür sorular sorulan kadınlar, mülakatı yapanların daha sonra Gates ile yakın çalışan kişilere şantaj yapmak için kullanılabilecek bilgileri bulmaya çalıştıklarına inanıyorlar. Adaylara genellikle mesleki becerileriyle ilgisi olmayan kişisel sorular soruldu. Özellikle kadınlara evlilik dışı ilişkilerinin olup olmadığı, tercih ettikleri porno türleri, akıllı telefonlarında çıplak fotoğraflarının olup olmadığı, zührevi (cinsel yolla bulaşan) hastalıkları, uyuşturucu kullanımı ve daha fazlası soruldu.

Bill Gates'in şirketinden kadın adaylara cinsel içerikli sorular Tam Boyutta Gör
Gates Ventures'in sözcüsü ise bu tür mülakatlardan haberdar olmadığını söyledi. Şirket ayrıca çalışanların işe alınmasından doğrudan sorumlu olmadığını, bu işin üçüncü taraf bir danışmanlık firması olan Concentric Advisors tarafından yürütüldüğünü vurguladı. Concentric Advisors ise protokollerinin yürürlükteki ABD yasalarını ihlal etmediğini belirtiyor.
Kaynakça https://www.wsj.com/articles/bill-gates-office-sexually-explicit-questions-7dc240f5 https://people.com/women-interviewing-bill-gates-claim-sexually-explicit-questions-7555248 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4377 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bill gates, mülakat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim