Anlık Bildirim

Benzin ve dizele 1 liranın üzerinde zam geliyor!

Türk Lirası'nın değer kaybı nedeniyle bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin ve dizele 1 liranın üzerinde, LPG'ye ise 65 kuruş zam geliyor.              

Benzin ve dizele 1 liranın üzerinde zam Tam Boyutta Gör

Türk Lirası’ndaki değer kaybı nedeniyle çeşitli zamlar gelmeye başladı. Dolar kurunun bir günde yüzde 15’e varan artış göstermesiyle birlikte akaryakıta çok büyük zam geliyor.

Akaryakıt zammı ne kadar?

Bugüne kadar akaryakıt zamları ile ilgili haberleri doğru çıkan Bloomberg HT, bu gece yarısından itibaren akaryakıta gelecek zam miktarını açıkladı. Tarihin en yüksek zamlarından biri yapılacak ve benzine 1 lira 2 kuruş, motorine 1 lira 6 kuruş, otogaza (LPG) 65 kuruş zam gelecek. Bundan 5 gün önce akaryakıta yaklaşık 50 kuruş zam gelmiş ve bunu "büyük zam" olarak sizlere aktarmıştık. Bu seferki zam ile çıta daha da yükseğe taşındı.

Söz konusu zammın ardından İstanbul Avrupa yakasında benzinin ortalama litre fiyatı 9,66 TL, motorinin 9,77 TL, otogazın ise 8,23 TL olacak. Dizel fiyatı, benzin fiyatından yüksek olmaya devam edecek. Altı gün önceki fiyatlar ile karşılaştırıldığında yaklaşık 1,50 TL'lik zam söz konusu olacak. Zamlar konusunda henüz EPGİS'ten resmi açıklama yapılmadı. EPGİS'in açıklaması sonrasında zamlar gece yarısı pompaya yansıyacak.

Güncelleme: EPGİS zam miktarını açıkladı

Zamlar hakkında EPGİS resmi açıklama yayınladı. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 1,02 TL motorine 1,06 TL ve otogaza 65 kuruş zam uygulanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16652 kez okundu.
125 kişi, toplam 151 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, benzin ve
3 etiket daha zam motorin lpg
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim